شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

امیرعبداللهیان: تبادل غیر رسمی پیام بین ایران و آمریکا در جریان است

امیر عبداللهیان با بیان اینکه با هدف تسهیل مذاکرات، تبادل غیر رسمی پیام بین ایران و آمریکا در جریان است، تصریح کرد: «ما از هیأت آمریکایی، صحبتهای خوبی می‌شنویم، ولی مشاهده اقدامات جدی، اهمیت دارد».
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که دور هشتم مذاکرات یمن، مذاکره را در مسیر صحیح قرار داد.

امیر عبداللهیان به شبکه خبری الجزیره گفت که اگر طرفهای غربی، نیت و اراده داشته باشند، می‌تواند در وین به یک توافق خوب دست یافت.

وی تأکید کرد، نمونه عملی تضمین این است «ما نفت صادر کنیم و بتوانیم به درآمدهای [حاصل از] آن دسترسی داشته باشیم».

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ادامه داد: «خواستار رفع تحریمهایی هستیم که ترامپ اعمال کرد؛ به ویژه [تحریمهایی] که با برجام مغایر است... خواستار تضمینهای جدید هستیم که شامل عدم اعمال تحریم جدید یا اعمال مجدد تحریم پس از لغو آن هستیم».

امیر عبداللهیان با بیان اینکه با هدف تسهیل مذاکرات، تبادل غیر رسمی پیام بین ایران و آمریکا در جریان است، تصریح کرد: «ما از هیأت آمریکایی، صحبتهای خوبی می‌شنویم، ولی مشاهده اقدامات جدی، اهمیت دارد».

وی با تأکید بر اینکه تهدیدهای رژیم صهیونیستی جدید نیست و در وضعیتی قرار ندارد که بتواند این تهدیدها را عملی کند، درباره ریاض نیز گفت: «گفت‌وگوی ما با عربستان، مثبت و سازنده است و در هر زمانی آماده از سرگیری روابط هستیم».

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی همچنین خبر داد که طی چند روز آینده، نمایندگان ایران به سازمان همکاری اسلامی در جده بازخواهند گشت و این اقدام مثبتی است.

امیرعبداللهیان با اشاره به تمایل ریاض برای مذاکره درباره مسائل منطقه، خاطر نشان کرد: «به اهمیت گفت‌وگوی منطقه‌ای برای حل مشکلات منطقه باور داریم که شامل عربستان، مصر و ترکیه باشد».

وی همچنین تأکید کرد: «به همسایگان خود هشدار می‌دهیم که عادی‌سازی روابط با اسرائیل، یک اشتباه راهبردی است و آنها نخستین کسانی هستند که هزینه آن را پرداخت خواهند کرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر